Stockholm-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Västerort

35 m2 lägenhet i Västerort att hyra

Vällingby - 2rok - tillsv - 12.880kr/mån

Välkommen hem till Rabattvägen 40 - en yteffektiv mini 2:a med balkong mot grönskande Johannelundstoppen! Här bor man med allt man behöver i ett modernt och praktiskt boende.
Bostaden erbjuder ett fint kök som är fullutrustat med kyl/frys, spishäll, spisfläkt, ugn samt diskmaskin. Intill köket finns plats för matgrupp för 4 personer. Vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här ryms både soffa, mediamöbel och ytterligare möbel om så önskas. Mysigt sovrum som rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även utgången till den grönskande balkongen som vetter mot Johannelundstoppen. Möblera med balkongmöbler och blommor och njut av den härliga utsikten. I badrummet finns kombimaskin tvätt/tork.
Gratis parkering på gatan och egen p-plats finns att hyra både ute och i garage. Här bor man i lummiga Johannelunds trädgårdsstad, precis intill Johannelundstoppen. Vill du bo i ett lugnt område nära grönskan är detta en bostad för dig. BRF Trädgården är en stabil och solid förening. Johannelunds trädgårdsstad har nära till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, buss, gym och simhall samt promenadavstånd till Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje Johannelund även nära buss till både Vällingby, spånga och barkaby.
Lägenheten kan hyras både möblerad och omöblerad- det väljer du. Kan hyras både tillsvidare och under tidsbestämda datum.